Bo, ät och upplev...

PREMIÄR HUMMERFISKE

Måndag 24/9 - Boka din fisketur och middag redan nu!

Välkomna till Sea Lodge

Ta in på vårt hotell och vakna vid havet!

KONFERENS PÅ VÄSTKUSTEN!

Konferens, hotell, restaurang och underhållning under samma tak!

OBS. Just nu erbjuder vi 10% på hela bokningsbeloppet vid bokning innan 31/8. Ange koden "höst2020" vid er bokning.
På Sea Lodge hålls det konferens under hela året och vi tillgodoser just era specifika behov.

Just nu får vi mycket frågor ang Corona. Sea lodge följer alla regler och rekommendationer som finns och vi säkerställer att ni är trygga hos oss.
Utöver det erbjuder vi även er att konferera isolerat under dessa tider. Det innebär att vi stänger hotellet och restaurangen och bara fokuserar på er. Ni behöver inte oroa er för att vara nära andra gäster. Mer info via tele/mail.

Vi vet att varje företag och organisation fungerar bättre om stämningen är på topp samtidigt som kompetensen hos kollegor och medarbetare förbättras! Vi erbjuder konferenslokal med kombination av aktiviteter som badtunnor, bastu, fisketurer och mycket mer.

I vår lokal hittar ni allt ni kan tänkas behöva för en lyckad konferens. Ni har dessutom en fantastisk utsikt över havet och skymtar även Hållö fyr, något som få kan slå oss på fingrarna med när det kommer till omgivning och natur!

För att uppnå en lyckad konferens krävs det planering från båda sidor, vi har valt att jobba med formulärsfunktion för att ni enkelt skall kunna få ett offertförslag.
Var vänlig fyll i formuläret så kontaktar vi er så fort vi kan.

Fiske

* Obligatoriska fält